Til forsiden

Har De problemer med synet efter operation for grå stær? Hos Øjencenter Nord har vi mange års erfaring med efterstær. Operationerne foretages af Tommy Poulsen, der har opereret flere tusinde patienter med øjensygdommen.

Lider De af efterstær, og søger De en erfaren og kompetent øjenlæge? Så ser vi frem til Deres henvendelse på tlf. 98 92 10 22. Har De spørgsmål til øjensygdommen eller operationen, er De naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Nedenfor kan De læse mere om bl.a. symptomerne og selve behandlingen.

Hvad er efterstær?

Oplever De uklart, grumset eller sløret syn? Så har De formentlig efterstær. Der er tale om uklarhed i øjets linsekapsel, der opstår efter operationen for grå stær. Det er meget forskelligt, hvornår efterstær opstår. Det kan være såvel måneder som år - efter behandlingen af grå stær – inden øjensygdommen bliver så tæt, at behandling er nødvendigt.

Hvordan behandles efterstær?

Operationen varer 5-10 minutter og er smertefri. Det hænder, at patienterne efterfølgende føler lette smerter, ligesom øjet kan blive en smule rødt. Øjensygdommen behandles med en speciel YAG-laser, der fjerner efterstæren. Efter en synsmåling og bedøvelse af øjet (med øjendråber), brænder laseren et lille hul i efterstæren, der har dannet en uklar linsekapsel. Der opstår sjældent komplikationer efter behandling af grå stær, men vi anbefaler altid et kontroltjek efterfølgende.

Kontakt os i dag på tlf. 98 92 10 22

Søger De en øjenlæge i Nordjylland, er vi en ideel løsning. Vores øjencenter ligger i Hjørring, og vi modtager bl.a. patienter fra Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Løkken og Skagen. Vi ser frem til Deres henvendelse – hvad enten De ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til behandlingen af øjensygdomme.